Maanrakennustyöntekijä pääkaupunkiseudulle

Vantaa, Espoo, Helsinki, Kerava, Nurmijärvi

Kokoaikainen

Hakuaika päättyy 21.07.2024

Hae työpaikkaa

Oletko maanrakennusalan ammattilainen tai alalle pyrkivä ja vailla töitä tulevalla rakennuskaudella? Nautit ulkona työskentelystä ja työn jäljen näkemisestä? Siinä tapauksessa lue eteenpäin!

Etsimme nyt asiakkaallemme MAANRAKENNUSTYÖNTEKIJÖITÄ. Työhösi maanrakennustyöntekijänä voi kuulua monenlaisia töitä infran parissa. Työtehtäviin voi siis kuulua esimerkiksi ns. lapiomiehen töitä, putkistojen asennuksia tai muita kunnostus- ja ylläpitotöitä. Omalla kokemuksellasi ja osaamisellasi pääset vaikuttamaan siihen, minkälaisten hommien parissa töitä teet. Yleisimmät työtehtävät ovat kunnallistekniikan tai pohjarakentamisen parissa. Kerrothan siis hakemuksessa esimerkiksi, mitkä työvaiheet alalla ovat jo sinulle tuttuja ja löytyykö sinulta alalta muuta erityisosaamista, esim. koneajotaitoja, muoviputkihitsaustaitoja jne.

Sinulta toivomme kokemusta vastaavista tehtävistä ja rivakkaa otetta työn tekoon. Koulutus alalle on plussaa, mutta myös tekemällä opittuja taitoja arvostetaan. Myös seuraavat seikat sinulla olisi hyvä olla kunnossa: - Voimassa oleva työturvallisuuskortti ja tieturva 1 (tulityökorttia voi myös tarvita) - Oma auto - Reipas asenne työntekoon! - Eduksi katsomme piirustuksien lukutaidon ja jos osaat käyttää taso- tai putkilaseria

Eipä myöskään haitaksi ole, jos taskusta löytyy c-kortti ja koneiden puikkoon hyppääminen ei sinua pelota. Työt alkavat työmaiden tilanteiden mukaan ja työsuhteiden kestot vaihtelevat lyhyemmästä kestosta pidempiinkin työpätkiin.

Jätä hakemuksesi jo heti tänään. Jos kaipaat lisätietoja, voit kilauttaa Tommi Salohalmeelle tommi.salohalme@sihti.fi

AVAINSANAT Maarakennustyöntekijä, maarakennus, viherrakentaminen, konekuski, Sihti, Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikean työ. Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.sihti.fi.

Lisätiedot:

Hakuaika päättyy 21.07.2024
Julkaistu 23.02.2024
Sijainti Vantaa, Espoo, Helsinki, Kerava, Nurmijärvi
Tyyppi Vuokratyö
Toimiala Maanrakennus
Yritys Rekrytointipalvelu Sihti Oy
Hae työpaikkaa

Hakuprosessista vastaa:

Sanna Lehtinen
sanna.lehtinen@adecco.fi
Jaa työpaikka
Tulosta