Maanrakennustyöntekijä / Perämies

Tampere

Kokoaikainen

Hakuaika päättyy 22.07.2024

Hae työpaikkaa

Etsimme maanrakennustyöntekijöitä eri asiakkuuksille Pirkanmaan alueelle.

Työhösi maanrakennustyöntekijänä voi kuulua esimerkiksi lätkäämistä maantiivistäjällä, kaivinkoneen avustajana maanrakennustöissä toimiminen, kaivojen- ja putkistojen asennuksia, kantotöitä sekä muita kunnostus- ja ylläpitotöitä. Omalla kokemuksellasi ja osaamisellasi pääset vaikuttamaan siihen, minkälaisten hommien parissa teet töitä. Työtehtäviä on siis niin vasta alkajalle, kuin kokeneillekin konkareille. Työt sijaitsevat pääasiassa Tampereella, mutta tarvittaessa töitä tehdään myös laajemmalla alueella.

Kyseessä on vuokratyösuhde, jolloin Sihti on työnantajasi. Töitä on tarjolla arviolta kesäkauden ajaksi.

SIHTI TARJOAA

- Kunnolliset työvarusteet - Avaimet ammattitaidon kehittämiseen - Oman yhteyshenkilön, joka tukee sinua kaikissa työsuhteesi vaiheissa - Mukavat työkaverit - Koulutusrahaa lisäkoulutuksiin - Liikuntaetuja sekä vaihtuvia vähittäiskaupan alennuksia eri yhteistyökumppaneillamme

TOIVOMME SINULTA

Sinulta toivomme kokemusta vastaavista tehtävistä, rivakkaa otetta työn tekoon sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Alan koulutus katsotaan eduksi, mutta myös työssä opittuja taitoja arvostetaan. Myös kokemus taso- ja putkilaserin käytöstä auttaa sinua menestymään työssä. Työtehtävän kannalta tärkeitä ovat: - tieturva 1 - oman auton käyttömahdollisuus

OTA YHTEYTTÄ Lähetä hakemuksesi klikkaamalla Hae työpaikkaa -painiketta! Töitä voi olla tarjolla nopealla aikataululla, joten jätä meille hakemuksesi pian. Jos kaipaat lisätietoja työpaikasta, voit soittaa suoraan allekirjoittaneelle tai laittaa sähköpostia!

Lisätietoja: Samuli Kinnunen 040-1918443 samuli.kinnunen@sihti.fi P.S. Vinkkaa pestistä myös töitä etsivälle kaverillesi!

SIHTI YRITYKSENÄ

Sihti on vuonna 2009 Tampereella perustettu henkilöstöpalvelualan yritys, joka on erikoistunut asuin- ja toimitilarakentamisen, maarakennus- ja kaivosalan, rakennusprojektien tuki- ja asennuspalvelujen, ratarakentamisen ja huoltoseisokkien toimialoihin. Kauttamme voit löytää urasi ensimmäisen pestin tai hakeutua ammattitaitoasi vastaavaan työhön - toimimme koko Suomen laajuisesti yhdeksällä paikkakunnalla. Vuokratyö Sihdillä tarkoittaa sitä, että voit oman tilanteesi mukaan työskennellä keikkatöissä, projektiluontoisesti tai kokoaikaisessa ja pitkäaikaisessa työsuhteessa.

Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

AVAINSANAT maanrakennustyöntekijä, maarakennus, maanrakennus, infrarakentaminen

Lisätiedot:

Hakuaika päättyy 22.07.2024
Julkaistu 08.07.2024
Sijainti Tampere
Tyyppi Vuokratyö
Toimiala Rakennus
Yritys Rekrytointipalvelu Sihti Oy
Hae työpaikkaa

Hakuprosessista vastaa:

Samuli Kinnunen
samuli.kinnunen@adecco.fi
Jaa työpaikka
Tulosta