Maalareita sisä- ja ulkomaalauskohteisiin

Tampere

Kokoaikainen

Hakuaika päättyy 22.07.2024

Hae työpaikkaa

Amattitaitoisia maalareita vaihtuviin kohteisiin Tampereen alueelle.

Etsimme nyt Tampereelle maalareita, joilla on jo työkokemusta maalausalalta sekä sisä- että ulkomaalauskohteissa. Arvostamme huolellista ja tarkkaa työnjälkeä, sekä monipuolista osaamista erilaisten maalausvälineiden, kuten pensselien, telojen ja ruiskujen käytössä. Toivomme myös, että sinulla on hyvä tuntemus sisä- ja ulkopintojen käsittelytekniikoista ja tarvikkeista. Suomen kielen taito on välttämätöntä, samoin kuin voimassa oleva työturvallisuuskortti.

Työt sisältävät mm. tasoitustöitä, ulko- ja sisämaalauksia ja muita pintakäsittelyn työtehtäviä. Oman osaamisesi kautta voit vaikuttaa siihen, millaisen kohteen parissa tulet työskentelemään.

Toivomme löytävämme tiimiimme motivoituneita ja ammattitaitoisia maalareita, jotka haluavat kehittyä alalla ja ovat valmiita tarttumaan pensseliin.

Sihti tarjoaa:

- Kunnolliset työvarusteet - Tuntuvan kuntosaliedun - Koulutusrahaa lisäkoulutuksiin - Oman yhteyshenkilön, joka tukee sinua kaikissa työsuhteesi vaiheissa - Mukavat työkaverit

Kyseessä on vuokratyösuhde, jolloin Sihti on työnantajasi.

Lisätietoja: Samuli Kinnunen 040 191 8443 samuli.kinnunen@sihti.fi

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita- intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

Rekrytointipalvelu Sihti on henkilöstöpalvelualan kasvuvoimainen ammattilainen ja toimii osana Adecco- Groupia, joka on maailman suurin henkilöstöpalvelualan toimija.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.sihti.fi.

Lisätiedot:

Hakuaika päättyy 22.07.2024
Julkaistu 08.07.2024
Sijainti Tampere
Tyyppi Vuokratyö
Toimiala Rakennus
Yritys Rekrytointipalvelu Sihti Oy
Hae työpaikkaa

Hakuprosessista vastaa:

Samuli Kinnunen
samuli.kinnunen@adecco.fi
Jaa työpaikka
Tulosta