Automaatioasentajia pk-seudulle

Vantaa, Espoo, Helsinki, Kerava, Kirkkonummi, Tuusula

Kokoaikainen

Hakuaika päättyy 21.07.2024

Hae työpaikkaa

Haemme nyt pk-seudulle automaatioasentajia erilaisiin teollisuuden ja kiinteistöjen automaatioon liittyviin asennus-, kunnossapito- sekä käyttöönottotehtäviin.

Toimenkuvasi voi olla erilaisia tehtäviä kiinteistökohteissa sekä teollisuudessa. Tehtävät voivat olla esimerkiksi automaatiojärjestelmän rakentaminen laitteineen ja ohjelmointeineen tai jo olemassa olevan laitekannan saneeraukset ja laajennukset. Työssäsi pääset käytännön toteutukseen mm. kenttälaiteasennuksiin, sähkösyöttöihin, mittauksiin, testaamisiin sekä tulkitsemaan erilaisia piirikaavioiden kuvia.

Toivomme sinulta löytyvän esimerkiksi tuntemusta sähkövoimatekniikkaan tai tietotekniikkaan, ymmärrystä automaation merkityksestä tuotantojärjestelmälle, lukutaitoa automaatiopiirustuksiin, tuntemusta voimassa oleviin määräyksiin ja ohjeisiin, loogista päättelykykyä sekä pitkäjänteisyyttä. Ennen kaikkea sinulta tulisi löytyä oma-aloitteellisuutta, vastuuntuntoa, näppäryyttä ja käytännön maalaisjärkeä. Voit olla ammatillisesti nuori automaatioalalla, kunhan omaat kovan motivaation työntekoon ja halun kehittyä. Eduksesi katsomme aiemman työkokemuksen.

Tähän työhön vaadimme soveltuvan koulutuksen, hyvän suomen kielen taidon sekä voimassaolevaa työturvallisuuskorttia. Kiinnostuitko? Hae tehtävää heti nettisivujemme kautta!

Lisätiedot:

Hakuaika päättyy 21.07.2024
Julkaistu 24.04.2024
Sijainti Vantaa, Espoo, Helsinki, Kerava, Kirkkonummi, Tuusula
Tyyppi Vuokratyö
Toimiala Teollisuus
Yritys Rekrytointipalvelu Sihti Oy
Hae työpaikkaa

Hakuprosessista vastaa:

Sanna Lehtinen
sanna.lehtinen@adecco.fi
Jaa työpaikka
Tulosta