Työntekijöitä kiinteistöhuollon keikkatyöhön

Pirkkala, Akaa, Lempäälä, Pirkkala, Tampere

Osa-aikainen

Hakuaika päättyy 25.06.2024

Hae työpaikkaa

Etsimme asiakkaallemme innokkaita ja motivoinuneita kiinteistöhuollon työntekijöitä Pirkanmaalle. Tarjoamme sinulle monipuolisia ja vaihtelevia työtehtäviä erilaisen kiinteistöjen parissa.

Kiinteistöhuollon työtehtäviisi voi sisältyä kiinteistöjen ulkotilojen huolto, kuten siivous ja nurmikon leikkaus. Pienimuotoiset korjaus- ja ylläpitotyöt, kuten esimerkiksi lamppujen vaihtoa ja putkistojen tarkastusta. Viherrakentamista ja kasvialueiden hoitoa. Myös Wille- ja Kramer työkoneet voivat tulla työtehtävissä tutuksi erilaisissa siistimistehtävissä. Talvikaudella lumitöitä ja hiekoitusta.

Toivomme sinulta: - Positiivista asennetta ja motivaatiota - Aikaisempi kokemus kiinteistöhuollon työtehtävistä katsotaan eduksesi - kykyä työskennellä itsenäisesti ja tiimeissä.

Eduksi katsotaan: - Työturvallisuuskortti - Tieturva1

Tarjoamme sinulle: -Mahdollisuuden työskennellä eri työkohteissa sekä monipuolisissa kiinteistöhuollon tehtävissä - Laadukkaat työturvallisuusvarusteet - Mahdollisuuden siirtyä myös muihin työtehtäviin osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan

Miltäpä kuulostaisi kesä ja mukavat ulkotyötehtävät? Laita hakemuksesi tulemaan alla olevan linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa: HR-konsultti Sami Pasori - 040 191 8677, sami.pasori@adecco.fi

Olemme yli 20 vuoden ajan yhdistäneet taitavia työntekijöitä mielenkiintoisiin työpaikkoihin. Adecco on osa maailman suurinta ja johtavaa henkilöstöratkaisuja tarjoavaa Adecco Groupia, jolla on maailmanlaajuisesti 5000 toimipistettä yli 60 maassa. Globaalista taustastamme huolimatta meillä on vankka paikallistuntemus Suomen eri alueista. Lue lisää meistä: www.adecco.fi.

Lisätiedot:

Hakuaika päättyy 25.06.2024
Julkaistu 11.06.2024
Sijainti Pirkkala, Akaa, Lempäälä, Pirkkala, Tampere
Tyyppi Vuokratyö
Toimiala Rakennus
Yritys Rekrytointipalvelu Sihti Oy
Hae työpaikkaa

Hakuprosessista vastaa:

Sami Pasori
sami.pasori@adecco.fi
Jaa työpaikka
Tulosta