Sihti Oy (fi)

Rakentaminen

Sihti Rakentaminen

Mikko Vilenius

Liiketoimintapäällikkö

Sihti Rakentaminen

Mikko Vilenius

050 444 4435

Sihti on rakennus- ja maarakennusalan rekrytoinnin ja henkilöstövuokrauksen markkinajohtaja Tampereen talousalueella ja yksi alan suurimmista toimijoista pääkaupunkiseudun, Oulun, Hämeenlinnan, Lahden sekä Kajaanin talousalueilla. Yhteistyökumppaneitamme ovat alan suurimmat rakennusyhtiöt sekä lukuisat pienet ja keskisuuret rakennusliikkeet.

Kaikilla vuokratyöntekijöillämme on käytössä VALTTI-henkilökortti, mikä helpottaa kulkua ja kirjaamista työmailla. Työntekijöillämme on turvalliset ja siistit työvälineet – turvakengistä kypäriin.

Laskutuksen ja palkkojen laskun hoidamme itse, mikä takaa sen että työntekijöille maksetaan se mikä heille kuuluu, eikä asiakasyritysten aika kulu laskutuksessa tapahtuvien epäselvyyksien läpikäymiseen.

Olemme Suomen Tilaajavastuu Oy:n Luotettava Kumppani (tilaajavastuu.fi, veronumero.fi) sekä HPL:n auktorisoima jäsenyritys.

Lähes 500:sta rakennusalan vuokratyöntekijästämme 99% on suomalaisia. Kauttamme on mahdollista saada aidosti ammattitaitoista vuokrahenkilöstöä aina apumiehistä pitkän linjan ammattimiehiin ja toimihenkilöihin.

Rakennusalan rekrytointiasiantuntijamme

Mikko Vilenius

Mikko Vilenius

Liiketoimintapäällikkö Sihti Rakentaminen

050 444 4435

Ota yhteyttä

Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+