Rekrytointipalvelu Sihti Oy (fi)

Hyvä sihti kuuluu myös lentopalloon – kumppanuus VaLePan kanssa jatkuu

Halu pelata huipulla yhdistää Sihtiä ja hurjassa vedossa olevaa lentopallojoukkuetta VaLePaa. Sihti jatkaa VaLePan pääyhteistyökumppanina kaudella 2015 – 2016.

Sastamalalaisen Vammalan Lentopallon VaLePan ja rekrytointipalvelu Sihdin kumppanuus perustuu molemminpuoliseen oppimiseen.

”Me saamme olla oppimassa millaista on asiakkaan palveleminen VaLePassa, joka pelaa oman lajinsa huipulla. Puolestamme voimme olla mukana sparraamassa VaLePaa kohti eurooppaliigaa ja pohtimassa urheilun ja bisneksen suhdetta – toimia ikään kuin heidän palloseinänään, kuvaa Sihdin toimitusjohtaja Jukka-Pekka Annala yhteistyötä.

VaLePan menestystarina pirkanmaalaisen ja suomalaisen lentopallon huipulla innostaa sihtiläisiä. He ovat toimineet VaLePan kumppanina jo viime kaudella. Silloin yhteistyöhön kuului muun muassa otteluisäntänä toimiminen.

”Tunnelma peleissä on huikea, siihen tiivistyy VaLePan menestystarina. Suomalainen lentopallo ei ole vielä kovin pitkään ollut maailmalle tunnettua, ja nyt VaLePa alkaa olla jo Euroopan kentillä tuttu näky”, kuvaa Annala, jonka omaankin taustaan kuuluu urheiluvalmennus.

Sihdin saama vastaanotto on Annalan mukaan ollut VaLePassa erittäin vieraanvaraista. Yhteistyötä on tulevalla kaudella tarkoitus tiivistää ja sihtiläiset ovat jatkossa entistä tutumpi näky lentopallokatsomossa. Myös Sihdin kumppanit pääsevät mukaan pelihuumaan, Annala lupaa.