Rekrytointipalvelu Sihti Oy (fi)

Sihti pitää lupaukset, painottaa uusi liiketoimintajohtaja

Sihti sai vahvistusta tiimiinsä tammikuussa, kun Marko Lintunen aloitti liiketoimintajohtajana Helsingin toimipisteessä. Etelä-Suomen alueesta vastaavalla Lintusella on selvä näkemys siitä, mihin nyt sihdataan:

”Sihti on kasvanut voimakkaasti ja kehitys jatkuu. Tavoitteemme on olla henkilöstöpalvelualalla paras kumppani Suomessa. Meiltä asiakkaat saavat parhaat asiantuntijat avukseen. Sihdillä on monipuolista osaamista ja palveluhaluista väkeä, jolle on tärkeää pitää kiinni lupauksista.”

Ison kirkon hyvät näkymät

Helsingin alueella Sihti rekrytoi ihmisiä muun muassa rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, IT:n, kiinteistöpalveluiden, toimistotöiden ja taloustehtävien parissa.

Pääkaupunkiseutu on Suomen suurin talousalue, jolla on eniten potentiaalisia yrityksiä. Lintunen näkee kasvun mahdollisuuksia nykyisten toimialojen lisäksi esimerkiksi asiakaspalvelussa, helpdesk-toiminnassa, digitaalisaatiossa, markkinoinnissa, henkilöstö- ja taloushallinnossa.

Tänä vuonna Sihdin teemana on asiakasjohtaminen. Lintusen mielestä asiakas määrittelee kaiken. Sihti haluaa olla lähellä asiakasta ja kohdata tämän monella eri tasolla.
”Asiakkaan päätöksentekoon osallistuu 3–5 henkilöä, ja me huomioimme heidät kaikki. On todella tärkeää, että olemme helposti saavutettavissa.”

Vapaa-ajalla soi pystybasso

Liiketoimintajohtaja Marko Lintunen on työskennellyt henkilöstöpalvelualalla seitsemän vuotta ja telekommunikaatioalalla 12 vuotta. Kokemusta on kertynyt myös franchising-bisneksestä.
Mikkelistä Lahden kautta Helsinkiin päätynyt mies harrastaa vapaa-ajallaan innokkaasti musiikkia. Hän on toiminut aiemmin keikkailevana muusikkona ja soittaa yhä kontrabassoa. Paljon vapaa-aikaa kuluu myös neljävuotiaan tyttären kanssa ja kokkailun parissa.
”Talvisin käyn hiihtämässä pertsaa ja mutkamäkeä. Tänä vuonna olen päässyt laduille tasan kerran, mutta nyt näyttää kelien puolesta jo lupaavammalta.”

Marko Lintunen

Marko Lintunen

Liiketoimintajohtaja

040 018 8818