Rekrytointipalvelu Sihti Oy (fi)

Toisessa tehtäväpäivässä tarvittiin joulumieltä ja myyntitaitoja – UnelmaSihti mukana Joulupuu-keräyksessä!

Toinen UnelmaSihti-tehtäväpäivä keräsi taas kilpailijat kokoon sekä Tampereella että Helsingissä. Vuodenajan mukaisesti teemana oli joulu ja hyvän tekeminen yhdessä. Mukana vauhdikkaassa tehtäväpäivässä olivat Helsingin ja Tampereen Joulupuu-hyväntekeväisyyskeräykset.

Tampereella kilpailijat kerääntyivät jälleen Sihdin toimistolle, jossa jokaista odotti tonttulakit ja puhelimet. Paikalla olivat myös Joulupuu Tampere-keräyksen projektipäällikkö Milla Kupiainen sekä Alma Median kuvausporukka. Joulupuu Tampere -hyväntekeväisyyskeräyksen toteuttaa Tampereen Nuorkauppakamari ry. Keräys antaa joululahjan vähävaraisten perheiden lapsille ja nuorille, jotka todennäköisesti jäisivät muuten ilman omaa pakettia. Keräysaika on 13.11.-11.12.2016. Lahjat jaetaan perheille Tampereen Ev.lut seurakuntayhtymän kautta. Myös sinä voit osallistua keräykseen! Katso lisätiedot  www.joulupuutampere.fi.

Helsingissä saimme vieraaksemme Joulupuu Helsingin projektipäällikön Esa Heiskasen. Keräyksen järjestää Keskuspuiston Nuorkauppakamari yhteistyössä Helsingin kaupungin Sosiaali- ja Terveysviraston kanssa. Lisätietoa keräyksestä ja osallistumisesta löydät osoitteesta www.joulupuu.org.

Kilpailijoiden tehtävänä oli molemmissa kaupungeissa saada yrityksiä mukaan keräykseen sekä puhelinsoitoilla että yrityksissä vierailemalla. Kilpailijoilla oli aikaa kaksi tuntia ja heidän tuli toimia tiiminä. Tavoitteena oli saada mukaan viisi yritystä soitoilla ja viisi käynneillä. Molemmissa kaupungeissa kilpailijat saavuttivat tavoitteet hienosti ja ylittivätkin ne! Suuri kiitos kaikille mukaan lähteneille yrityksille!

Videot päivistä voit käydä katsomassa alla olevien linkkien kautta Aamulehden sivuilta!

Tampereen päivä

Helsingin päivä