Rekrytointipalvelu Sihti Oy (fi)

Sihdin ja Adeccon Jopolähettiläät ilahduttavat ympäri Suomea

Joko sinä olet nähnyt Jopolähettiläät? Sihdin ja Adeccon Jopolähettiläisiin voit törmätä (toivottavasti et kirjaimellisesti) koko kesän ajan ympäri Suomen esimerkiksi kesäisillä kaupungin kaduilla, erilaisissa tapahtumissa, omassa toimistossasi sekä Sihdin ja Adeccon joka keskiviikkoisessa puistojumpassa. Jopolähettiläiden majapaikka on Tampereella, mutta lähettiläät tullaan näkemään kesän aikana useilla eri paikkakunnilla Vantaalta Ouluun ja Hämeenlinnasta Kajaaniin.

Jopolähettiläät tunnistat punaisesta ja oranssista väristä, leveästä hymystä ja tarttuvasta kesäfiiliksestä. Jopolähettiläiden suurin intohimo on luoda hyvää mieltä ympärilleen, mutta he ovat aina valmiita juttelemaan työnhakuun sekä henkilöstöratkaisuihin liittyvistä asioista. Jopolähettiläille voit koska tahansa jättää vaikka oman CV:si tarkistettavaksi tai eteenpäin vietäväksi.

Kesäkuun ajan Jopolähettiläät ovat kiertäneet yrityksissä vieden mukanaan toimistoihin kesäisen tuulahduksen esimerkiksi jäätelöiden ja tuoreiden marjojen muodossa. Jopolähettiläät ovat myös jakaneet ilosanomaa Tampereen Tampellassa järjestettävästä lounasjumpasta, johon jokainen työmies- ja nainen sekä lomalainen on tervetullut. Mukana onkin ollut joka kerta ilahduttava määrä ihania heittäytyjiä. Yksi mieleenpainuvimmista jumpista kesäkuussa oli juhannusviikolla järjestetyt juhannustanssit. Mukana riehakkaissa tansseissa oli Adecco Finlandin CEO for One Month Joshua Moorrees. Jumpan jälkeen herkuteltiin asiaan kuuluvasti mustalla makkaralla ja muulla juhannusruualla. Jumpat jatkuvat eri teemoilla elokuun loppuun asti.

Heinäkuussa voit tulla tapaamaan Jopolähettiläitä Jopotreffeille. Voit tulla juttelemaan Jopotreffeille mistä tahansa työnhakuun liittyvästä asiasta tai tuoda oman CV:si. Juttelemaan voit tulla myös muuten vain. Uusien ihmisten tapaaminen on Jopolähettiläiden työn suola. Aikataulun ja paikat löydät Adeccon ja Sihdin Facebook-sivuilta.

Jopolähettiläät keräävät koko kesän kilometrejä hyväntekeväisyyteen. Taustalla on Adecco Groupin Win4Youth-hyväntekeväisyysohjelma, jossa lahjoitetaan rahaa lasten ja nuorten hyväntekeväisyyteen, kun 4,3 miljoonan urheillun kilometrin globaali tavoite täyttyy. Yksi tuettava kohde on Suomessa toimiva Lasten ja nuorten säätiö. Lue lisää Win4Youth-ohjelmasta täältä.

Seuraa Sihtiä ja Adeccoa Facebookissa, Instagramissa sekä Twitterissä ja näe, missä Jopolähettiläät menevät!