Rekrytointipalvelu Sihti Oy (fi)

Sihti Paltan jäseneksi

Tänään 1.7.2019 Sihti liittyy Palvelualojen työnantajat Paltan jäseneksi ja siten eroaa Henkilöstöpalveluyritysten liitto HPL ry:stä. Tämän myötä myös kollegojen työehtosopimus vaihtuu Paltan toimihenkilöiden työehtosopimukseksi.

”Muutos on merkittävä mahdollisuus ja se edellyttää yhä monipuolisempaa ja tulevaisuuteen tähtäävää edunvalvontatyötä. Tässä suhteessa Palta monitoimialaliittona on meille luonteva uusi kumppani.”, Adecco Finland Oy:n toimitusjohtaja Jukka-Pekka Annala kommentoi. 

Paltalla on yli 2000 jäsentä, ja se on sitä myötä Suomen toiseksi suurin työnantajaliitto. Paltan palvelut koostuvat kahdesta alueesta: työmarkkinapalveluista ja elinkeinopoliittisista palveluista. Paltan työmarkkinapalvelut tarjoavat esimerkiksi neuvontaa jäsenille, sekä neuvottelevat työehtosopimukset.

Asiakkaillemme ja vuokratyöntekijöillemme vaihdos tuo välillistä hyötyä Sihdin Paltalta saaman laajemman neuvontapalvelun myötä. Muutoksesta ei koidu asiakkaillemme eikä vuokratyöntekijöillemme toimenpiteitä, vaan työehtosopimukset pysyvät ennallaan. Toimisto-, taloushallinto- ja ICT-tehtävissä olevilla vuokratyöntekijöillämme sovelletaan edelleen yleissitovaa Henkilöstöpalvelualan työehtosopimusta.